Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Kalbakken får du alt du trenger til bilen din

Møller Bil Kalbakken selger både nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. For å kunne levere deg bil så raskt som mulig, har vi til enhver tid et godt utvalg biler på eget lager og i bestilling hos Volkswagens fabrikk i Tyskland.

På vårt bilverksted står dyktige medarbeidere klare til å hjelpe deg, enten bilen din skal på service, eller det er behov for annen reparasjon. Her kan du få ordnet alt fra glassreparasjoner, utskifting av bilglass og EU-kontroll.

Vi er en anerkjent totalleverandør av bilrelaterte tjenester, og tilbyr finansiering, forsikring og biladministrasjon fra Volkswagen Financial Services, samt leasing både til privatpersoner og bedrifter. Vi tilbyr også gode innbyttepriser for deg som skal selge og kjøpe bil, og vi har en egen firmabilavdeling med solid erfaring med salg til det private og offentlige næringsliv.

Vi på Møller Bil Kalbakken setter alltid deg som kunde i fokus, og vi er opptatt av personlig kundeveiledning og god kundeservice. Har du spørsmål eller ønsker i forhold til din bil eller ditt neste bilkjøp, gjør vi vårt beste for å kunne bistå deg. Ta gjerne kontakt på telefon, e-post eller kom innom for en hyggelig prat. Du finner oss i Kakkelovnskroken 2 på Kalbakken.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe. Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 17:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 17:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››